Szczegóły recenzji
4.1 2 0.5łagodna mieta
(Updated: Styczeń 13, 2012)
Ocena ogólna
4.1
Ocena smaku
4.0
Ocena opakowania
4.5
Na wstępie powiem ze jest to mój pierwszy zakup tabak od Hoggartha.Dosyć miło mnie zaskoczył i sądzę ze nie ostatni raz zamoczyłem nos w jego wyrobach.
No to teraz do rzeczy.Tabakiera ładna,nie ma z nią większych problemów więc jest ok.Sama tabaka jest mocno zmielona, posiada brązową barwę.Przed kupnem spodziewałem się mocnego uderzenia z jej strony.Co sie okazało,owszem na poczatku jest dosyć mocna gdyż jest dobrze zmielona,potem jednak czuć miły aromatyczny zapach przypominający mięte pieprzową.Nie jest to jakiś wyrazisty aromat jednak jest on bardzo przyjemny dla nos.
Ta tabaka po prostu ma klimat.Czuć w niej tą dzikość,którą mona odkryć dopiero po paru zażyciach.Polecam ja miłośnikom lekkich smaków, nie lubiącym tzw "kopa" .Jest subtelna i naprawdę bardzo fajna.
Szczególnie polecam brać ja na świeżym powietrzu gdyż wtedy bardziej czuć ten aromat "lekkiej,dzikiej" mięty.
No to teraz do rzeczy.Tabakiera ładna,nie ma z nią większych problemów więc jest ok.Sama tabaka jest mocno zmielona, posiada brązową barwę.Przed kupnem spodziewałem się mocnego uderzenia z jej strony.Co sie okazało,owszem na poczatku jest dosyć mocna gdyż jest dobrze zmielona,potem jednak czuć miły aromatyczny zapach przypominający mięte pieprzową.Nie jest to jakiś wyrazisty aromat jednak jest on bardzo przyjemny dla nos.
Ta tabaka po prostu ma klimat.Czuć w niej tą dzikość,którą mona odkryć dopiero po paru zażyciach.Polecam ja miłośnikom lekkich smaków, nie lubiącym tzw "kopa" .Jest subtelna i naprawdę bardzo fajna.
Szczególnie polecam brać ja na świeżym powietrzu gdyż wtedy bardziej czuć ten aromat "lekkiej,dzikiej" mięty.
Podsumowanie o tabace
Zalety tabaki
-Tajemniczy aromat dzikiej mięty
-delikatność tabaki
-nie jest drażniąca
-wygodna tabakiera
-delikatność tabaki
-nie jest drażniąca
-wygodna tabakiera
Minusy Tabaki
-Czasami aromat krótko sie utrzymuje
M
Komentarze
1 rezultat(y) - wyświetlane 1 - 1
Sortowanie
Already have an account? Log in now or Create an account
Styczeń 13, 2012
To chyba sobie ją kupię, żeby zobaczyć jak wypada w porównaniu do Peppermint.
N
nitzo
1 rezultat(y) - wyświetlane 1 - 1