Szczegóły recenzji
3.6 12 0.5
(Updated: Marzec 01, 2011)
Ocena ogólna
1.2
Ocena smaku
1.0
Ocena opakowania
2.0
Z powodu iż bardzo lubię angielskie tabaki, chciałem ją mieć w swej kolekcji. Kupiłem ją 2 miesiące temu, a w nosie miałem ją tylko trzy razy. Napiszę później czemu. Zacznę od wyglądu tabakiery. Zrobiono ją z czerwonego, cienkiego plastiku. Na nim krzywo naklejona etykietka koloru fioletowego z żółtym napisałem "McChrystal's", trochę w prawo jest biały napis "Violet Snuff". Z tyłu tabakiery ładnie wydrążone logo firmy i napisy sugerujące miejsce wyprodukowania. Funkcjonalność tabakiery jest na niskim poziomie. Ciężko otwiera się zatyczkę i niemal zawsze trochę się wysypie. Nie radze nosić jej w plecaku, łatwo plastik pęka. Tabaka dość mocno zmielona, o brązowym kolorze. Aromat na początku jest naprawdę miły, dość słodki, lecz nie mdlący. Nie jest to naturalny zapach fiołka, lecz niewiele jej brakuje. Ogólnie tabaka nie byłaby taka zła gdyby nie fakt, że po ok. 2 minutach po snuffie czuć w nosie domestos i zaczyna bardzo mdlić. Kolejnym dużym minusem jest długość i intensywność. Tabakę po 20-30 minutach czuć nadal w nosie i bardzo ciężko ten zapach zabić innym. To właśnie przez ten posmak domestosa i czas, przez który czuć go, jest to najgorsza tabaka jaką miałem okazje zażyć. Snuffałem ją jedynie trzy razy: 1- gdy kupiłem, 2- rano, gdy byłem zaspany i mi się tabakiery pomyliły, 3 - teraz przed pisaniem recenzji. Podsumowując, nie polecam jej kupować. Żałuję, że wydałem na nią te marne 3,50.
Podsumowanie o tabace
Zalety tabaki
-
Minusy Tabaki
-
H
Komentarze
Already have an account? Log in now or Create an account