Szczegóły recenzji
4.4 27 0.5I ty Radfordzie przeciw mnie!
(Updated: Październik 11, 2013)
Ocena ogólna
3.8
Ocena smaku
3.5
Ocena opakowania
5.0
Gdy wspominałem na forum że mam zamiar kupić Radforda niektórzy chcieli mi po prostu odradzić. Produkt niby nie jest najlepszej jakości więc postanowiłem sprawdzić czy też "sparzę się" tym Poschlem czy też nie.
Tabakiera: jedna z lepszych jaką mam elegancka, ładna po prostu podoba mi się. Pudełeczko ma dziwny ,ale przemyślany kształt przypominający baryłeczkę . Spodobał mi się także ten przesuwany suwak z trójkątnym otworkiem bywa dość praktyczny gdzie te 10 g naszej tabaczki dość łatwo wychodzi.
Tabaka:bez ukrycia wyrób Alojzego barwa jasnobrązowa bardzo wilgotna.
Walory smakowe:Za pierwszym niuchem wyczułem jakby nutę czekolady dość zainteresowało mnie to skojarzyła mi się z gorącą czekoladą jednak po późniejszych degustacjach trudno odnaleźć ten ciekawy aromat.Zagłuszyła go z pewnością ta słodycz która nie przypadła mi do gustu.
Podsumowując:
Radford nie każdemu musi przypadać nie jest to tabaka także na co dzień ten produkt jest wyjątkowy gdyż należy ją brać od czasu do czasu a nie dzień za dniem bo może się po prostu znudzić!
Tabakiera: jedna z lepszych jaką mam elegancka, ładna po prostu podoba mi się. Pudełeczko ma dziwny ,ale przemyślany kształt przypominający baryłeczkę . Spodobał mi się także ten przesuwany suwak z trójkątnym otworkiem bywa dość praktyczny gdzie te 10 g naszej tabaczki dość łatwo wychodzi.
Tabaka:bez ukrycia wyrób Alojzego barwa jasnobrązowa bardzo wilgotna.
Walory smakowe:Za pierwszym niuchem wyczułem jakby nutę czekolady dość zainteresowało mnie to skojarzyła mi się z gorącą czekoladą jednak po późniejszych degustacjach trudno odnaleźć ten ciekawy aromat.Zagłuszyła go z pewnością ta słodycz która nie przypadła mi do gustu.
Podsumowując:
Radford nie każdemu musi przypadać nie jest to tabaka także na co dzień ten produkt jest wyjątkowy gdyż należy ją brać od czasu do czasu a nie dzień za dniem bo może się po prostu znudzić!
Podsumowanie o tabace
Zalety tabaki
-Tabakiera
-Mentol w tym przypadku
-aromacik niezły
-Mentol w tym przypadku
-aromacik niezły
Minusy Tabaki
-cena i dostępność
-konsystencja
-nie dla każdego
-konsystencja
-nie dla każdego
R
Komentarze
Already have an account? Log in now or Create an account
1 Comment
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.
Pingback:Top25 – marzec 2012r. – Moje Blog