Szczegóły recenzji

1.9 4 0.5
Gawith Hoggarth TT Ltd
Perfumy babci
(Updated: Wrzesień 07, 2011)
Ocena ogólna

1.6
Ocena smaku

1.0
Ocena opakowania

4.0
GH Strawberry zapakowana jest w plastikową, lowenowską tabakierkę. Tabakierka- nie powiem, całkiem ładna, złote lusterko, ładny awers, ale funkcjonalność też jest ważna. A tu nie ma mowy o funkcjonalności, sypkie i suche tabaki najlepiej zażywać szczyptami, a taka tabakierka sugeruje zażywanie z dłoni. Więc przechylam ostrożnie, tu nie ma dozowania czy walenia w pudełko, tu wystarczy delikatnie przechylić, a pewnie i tak zawsze sypniemy ociupińkę za dużo. Dlaczego nie zastosowano takiego rozwiązania jak w Robbym, albo chociaż jak w SG?

Gdy już się uporamy z dozowaniem, przychodzi czas na zażycie, bo kupka tabaki pachnie tylko ziemistym tytoniem (swoją drogą dobrym). Nie byłem przygotowany na aromat jaki pojawił się w moim nosie... babcine perfumy, za nic nie przypominają truskawki, najbliżej to chyba im do nawozu do truskawek. Zapach jest chemiczny, utrzymuje się długo, zakrywa tytoń, czyli praktycznie jedyne co w tej tabace jest dobre. Radzę użyć chusteczki, a potem zaaplikować sobie jakąś tabakę typu medicated, wtedy mamy szansę na pozbycie się tego odoru z nosa. Jeżeli SG Cherry był dla mnie paskudny, to nie mam pojęcia jak ocenić to...to.. coś.

Komu polecam? Najgorszemu wrogowi nie polecam, trzymajcie się z daleka od tego czego

Podsumowanie o tabace

Zalety tabaki
-Tabakierka
-Tytoń
Minusy Tabaki
-Tabakierka
-Truskawka? Gdzie?
Zgłoś tę recenzję Czy ta recenzja była dla Ciebie pomocna? 2 0

Komentarze

Already have an account? or Create an account

Dodaj komentarz