Szczegóły recenzji

3.6 5 0.5
Paul Gotard Snuff
Siła reklamy
Ocena ogólna

3.8
Ocena smaku

3.5
Ocena opakowania

5.0
Już od jakiegoś czasu planowałam zakup jednej z tabak tego producenta. Chwilę mi zajęło zanim zdecydowałam się jaki smak spośród proponowanych najbardziej będzie mi odpowiadał. Zdecydowałam się na Rabarbar z miętą.
Paczka przyszła dość szybko - w moich rękach znalazła się estetyczna buteleczka, o której marzyłam cicho. Pozstanowiłam, że nie będę próbować od razu - żeby tabaka się ogrzała. Tupiąc z niecierpliwości doczekałam do popołudnia. Wysypuję niewielką ilość na rękę - proszek jest nierównomiernie zmielony i wilgotny, wysypuje się kupkami ale nie trzyma się razem. Nie zrażam się. Wciągam - zapach tytoniu przyjemny, mięta milutka - no wszystko tak jak lubię (i tak jak sobie wyobrażałam)... Tylko gdzie ten rabarbar? Jakiś nieokreślony zapach (przyjemny) błąka sie po umyśle ale nie kojarzy mi się z rabarbarem, a nawet z kompotem czy plackiem.
Najgorsze spotkało mnie po kilku razach próbowania - tabaki bez łyżeczki, albo czegokolwiek do pokruszenia nie da się wysypać ze ślicznej buteleczki bo przykleiła się do ścianek i żadne stukanie nie pomagało. Na środku dziurka a przyjemność siedzi sobie dookoła i nie ma zamiaru wypaść.
Z przykrością muszę stwierdzic, że to śliczne cacko mnie zawiodło - pewnie dlatego, że zasugerowałam się bardzo pozytywnymi opisami poprzedników i czekałam na fajerwerki, a one się nie pojawiły. Szkoda...

Podsumowanie o tabace

Zalety tabaki
-eleganckie opakowanie
-bardzo przyjemny miętowy zapach
-tytoń o przyjemnym zapachu
Minusy Tabaki
-ciężko ją wydobyć z opakowania
-gdzie ten rabarbar?
Zgłoś tę recenzję Czy ta recenzja była dla Ciebie pomocna? 3 1

Komentarze

Already have an account? or Create an account

Dodaj komentarz