Szczegóły recenzji
3.6 5 0.5Paul Gotard Limited Edition 4/4
Ocena ogólna
5.0
Ocena smaku
5.0
Ocena opakowania
5.0
Dziwne to „coś” jak cholera. Wypuszczenie tabaki o tak wykręconym smaku na rynek, to zagrywka wielce ryzykowna. Burza braw za pomysł i odwagę – nie tylko za Rabarbar ale za całą serię „limitek”. Tchną na wskroś polskim sercem, mazurskim krajobrazem, sielskim ogrodem! Ta tabaka przypomina mi pyszny kompot z łodyg rabarbaru, który mama robiła mi, kiedy byłem na etapie wczesnej piaskownicy. Wspaniały, nietuzinkowy, czarujący zmysły smak. Niech skonsternowana Europa pada na kolana, gdyż niczego takiego nie znajdziesz, drogi Tabaczniku, ani u jarmarcznego imć Alojzego, ani u przaśnych braci Bernardów, ni u flegmatycznego Samuela. Tak, tak! Znakomite zwieńczenie serii, kropka nad „i” – Paul Gotard nie musi już absolutnie niczego robić, tą tabaką, całą serią, zapisał się na trwałe w historii przemysłu tytoniowego w Polsce. Czy muszę dodawać, że tytoń jest wysokiej jakości, zmielenie drobne, takie jak na królewski sznyt przystało, a całość średnio sucha – nie to detale. Tu rządzi smak! Proszę, spróbujcie; grzech tego nie zaznać. Oczami wyobraźni widzę tę tabakę na podium naszego zestawienia, a kto wie, może to kandydat do zdetronizowania Bursztynu. Czas pokaże, czy mam rację.
Podsumowanie o tabace
Zalety tabaki
- smak,
- pomysł,
- jakość,
- pomysł,
- jakość,
Minusy Tabaki
- brak, jest idealna,
P
Komentarze
Already have an account? Log in now or Create an account