Szczegóły recenzji

3.7 59 0.5
Poschl Tabak GmbH & Co. KG
Snuffy Weiss
Ocena ogólna

5.0
Ocena smaku

5.0
Ocena opakowania

5.0
Jest to moja druga biała tabaka( pierwsza to STOK żurawinowy)Przyznam że do kupna zachęciła mnie ładna tabakiera.Kiedy, natomiast zakupiłem tą tabake tabakiera okazała sie jeszcze ładniejsza.Ładny złoty napis Snuffy Weiss, pod nim Ozona.Znajduje sie tam jeszcze złota korona oraz półkole przypominające podkowę.Pod tym napisem znajduję sie białe tło czyli wypukłe prostokąty przypominające cegły.
Barwa tejże tabaki jak nie trudno sie domyśleć jest biała.Jest to średnio wilgotny wyrób o srednim zmieleniu.
Podczas wciagania tej Ozony czuć wyraźny mentol.Naprawde bardzo przyjemnie orzeźwia i pobudza.Jest dosnonała podczas długiej nauki jak i goracych letnich upałów.Po pewnym czasie odczuwamy aromat mietowych Tic-Tacków.Utrzymuje się on dosyc długo i jest bardzo przyjemny.Nie spływa, a jesli już to spływ jest słodki i nie podraznia gardła.Nie zbija sie w grudki.
Kolejnym wielkim plusem jest to ze nie uzaleznia, gdyż zrobiona jest na bazie mentolu i cukru winogronowego.Kiedy chcemy zasnuffić a mamy wrazenie że tabaki tytoniowej zużyliśmy juz wystarczająco dużo to Ozona Snuffy Weiss będzie bardzo dobrym wyborem.

Podsumowanie o tabace

Zalety tabaki
-przyjemny aromat
-nie zbija się w grudki
-nie uzależnia
-przyjemnie orzeźwia podczas ciężkiej pracy
-piękna tabakiera
Minusy Tabaki
brak
Zgłoś tę recenzję Czy ta recenzja była dla Ciebie pomocna? 0 0

Komentarze

Already have an account? or Create an account