Szczegóły recenzji

2.1 3 0.5
C.I.T Cygara i Tytoń
Kadzidełko niczym z cerkwi
(Updated: Październik 31, 2013)
Ocena ogólna

4.5
Ocena smaku

4.5
Ocena opakowania

4.5
Przymierzając się do zakupów postanowiłem obalić pewien mit czy ten produkt rzeczywiście jest taki zły czy nie?Jedni mówią że to ohyda a drudzy że to coś wspaniałego.No to zaczynamy...
Tabakiera:
Standard jak u bernarda boczny suwak takie same pudełko jednak zamiast 10 g to mam do czynienia z 8 g egzemplarzem.Na naklejce widnieje szpaner niczym z filmów amerykańskich odziany w pomarańczową hawajską koszule czarne okulary ogólnie podoba mi się choć te kwiaty na koszulce mogły by być bardziej dopracowane.
Tabaka: barwa jasno brązowa zmielenie drobne troszkę wilgotna ma tendencje do robienia się w grudki ale nie jest źle w porównaniu do konkurencji z Niemiec. Sam zapach nie bywa tak intensywny jak w przypadku mentholyptusa
Walory Smakowe:
Stwierdzę to tak przypomina mi to typowe kadzidełko jakie używa się w cerkwi prawosławnej zapaszek unoszący się w nosie nie przytłoczył mnie tylko wręcz przeciwnie spodobał mi się tak bardzo że wciągam ją z uśmiechem na twarzy i sprawia mi taką przyjemność o jakiej marzyłem.
Podsumowanie
Wyrób zapewne znajdzie zwolenników jak i przeciwników i trudno przewidzieć komu ją polecić bo nie każdy lubi kadzidełka!

Podsumowanie o tabace

Zalety tabaki
-nie podrażnia gardła
-polska firma
-tabakiera
Minusy Tabaki
-nie dla każdego
-może przytłoczyć
Zgłoś tę recenzję Czy ta recenzja była dla Ciebie pomocna? 1 0

Komentarze

Already have an account? or Create an account

Dodaj komentarz