Szczegóły recenzji

2.1 3 0.5
C.I.T Cygara i Tytoń
Najgorsza
Ocena ogólna

0.8
Ocena smaku

0.5
Ocena opakowania

2.0
Nie wiem czy w życiu brałem gorszą tabakę. Prawda jest taka, że jeśli chodzi o walory tej tabaki to kolega Madmind wyczerpał temat. Jedyne co mogę dodać od siebie to, że może ona posmakować ludziom, którzy lubią aromat drzewa sandałowego (chociaż i tu wątpię).
Najbardziej odrzuca intensywność tej tabaki w połączeniu z tandetnym mixem sandałowo - jakimśtandetnym. Sam spróbowałem osłabić ten aromat poprzez wysypanie tabaki na spodek i wietrzenie jej przez ok tydzień. Efekt? Żaden (tu pojawia się pytanie, dlaczego tylko beznadziejne tabaki nie tracą aromatu?).
Na moje szczęście spodek się rozbił i tabaka trafiła do kosza. Kupiłem ją z ciekawości i teraz mogę powiedzieć, że ciekawość nie zawsze popłaca.
Opakowanie to standard z suwakiem, bardzo dobre, ocena byłaby 4, ale beznadziejna etykieta obniża ocenę o 2.

Podsumowanie o tabace

Zalety tabaki
- yyyyyyyy... tabakierka?
Minusy Tabaki
- wszystko oprócz tabakierki?
Zgłoś tę recenzję Czy ta recenzja była dla Ciebie pomocna? 0 0

Komentarze

2 rezultat(y) - wyświetlane 1 - 2
Sortowanie
Already have an account? or Create an account
Październik 14, 2013
AdiBoss dziękuję za szczerą recenzję bo miałem zamiar kupić coś z edycji mr dude
gold, black, green Mentholyptus i golda raczej nie kupie bo drzewo sandałowe nie przepadam za nim ale zastanawiam się nad tym greenem nie wiesz może coś o niej?
R
rosberg42
Październik 16, 2013
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

Niestety nie. Gold był pierwszą którą kupiłem z tej serii z ciekawości, zawiodłem się i na mojej liście tabak do kupienia widnieje na samym końcu. Niemniej kiedyś kupię na pewno, a ty jeśli się zdecydujesz to pisz od razu recenzję, przeczytam z ciekawością :)
A
adiboss
2 rezultat(y) - wyświetlane 1 - 2

Dodaj komentarz