Szczegóły recenzji

4.6 5 0.5
Paul Gotard Snuff
Paul Gotard Irish Creame
(Updated: Grudzień 18, 2011)
Ocena ogólna

4.8
Ocena smaku

5.0
Ocena opakowania

4.0
Idę do sklepu i tam widzę same Paule Gotardy uśmiech na twarzy no i wybieramy wącham sobie z pudełeczka wszystkie po kolei były różne medicaled,strawberry,vanilia i jeszcze parę innych ale irish creame przykuła moją uwagę od razu ciekawy silny zapach takiej czekolady jak by z kawą za bardzo nie wiedziałem co to irish creame no to spytałem się o jakim smaku jest ta tabaka odpowiedz brzmiała że czekoladka z kawą więc kupiłem zauroczony przepięknym aromatem.
Wychodzę z sklepu pełnego wszelakich przypraw (może ktoś zna skład towarów kolonialnych w łodzi) a na dworzu zimno i wiaterek idę chowam się w pierwszej lepszej kamienicy przed wiatrem i snuffimy. A tu cudowny łagodny wyrazisty aromat gorzkiej czekolady w raz z nutką kawy bardzo łagodna co dobrze się przełożyło na mróz przez długi czas odczuwałem przepiękny aromat czekolady kiedyś piłem taką kawę czekoladową bardzo podobny aromat mają te dwa produkty. Super udana tabaka polecam każdemu co lubi łagodne tabaki dla smaku i aromatu, nie przeczyszcza ona jakoś specjalnie i w ogóle nie czuć tytoniu.
Co do tabakiery jak w przypadku wszystkich od PG niczym się nie różni oprócz napisu poręczna szczelna i bardzo fajna ale nie za ładna przez logo.

Podsumowanie o tabace

Zalety tabaki
- aromat
- długo utrzymujący się zapach
- łagodna
Minusy Tabaki
- słabo przeczyszcza śluzówkę
Zgłoś tę recenzję Czy ta recenzja była dla Ciebie pomocna? 0 0

Komentarze

Already have an account? or Create an account

Dodaj komentarz