Szczegóły recenzji
4.5 5 0.5WoS Ice Liquorice
(Updated: Styczeń 07, 2011)
Ocena ogólna
4.0
Ocena smaku
4.0
Ocena opakowania
4.0
Nie powiem, że tabakiera psuje cały urok, ale jest zwyczajnie niepraktyczna i zbyt mała - po otwarciu spora część tabaki wystaje i nie trudno o jej stratę. Ale taki urok WoSów. Tabaka jest wilgotna i sporo w niej grudek, bywa że i uciążliwych.
Przyznam się bez bicia - nie wiem co to jest lukrecja. Pierwsze wrażenie to anyż, ale sam anyż to aniseed. W sumie nazwa nie jest najważniejsza - liczą się odczucia. A te są zadowalające, ale szczerze mówiąc po kilku tabakach anyżowych nie ma tutaj nic specjalnego. "Lód" też się tutaj znalazł, działa na receptory chłodu i w efekcie daje całkiem przyjemne uczucie świeżości. Fanom anyżu jak najbardziej polecam, troszeczkę inna od pozostałych.
Przyznam się bez bicia - nie wiem co to jest lukrecja. Pierwsze wrażenie to anyż, ale sam anyż to aniseed. W sumie nazwa nie jest najważniejsza - liczą się odczucia. A te są zadowalające, ale szczerze mówiąc po kilku tabakach anyżowych nie ma tutaj nic specjalnego. "Lód" też się tutaj znalazł, działa na receptory chłodu i w efekcie daje całkiem przyjemne uczucie świeżości. Fanom anyżu jak najbardziej polecam, troszeczkę inna od pozostałych.
Podsumowanie o tabace
Zalety tabaki
Dla mnie anyż zawsze jest plusem
Minusy Tabaki
Opakowanie
L
Komentarze
Already have an account? Log in now or Create an account