Szczegóły recenzji
4.5 5 0.5
(Updated: Styczeń 07, 2011)
Ocena ogólna
4.6
Ocena smaku
5.0
Ocena opakowania
3.0
Nabyłem niedawno to cudo. Z tego co wiem to nowy produkt WoS'a. Opakowanie standardowe tak jak to w WoS, puszka 5gramowa - opisywać nie trzeba. Po otworzeniu czuć bardzo mocny, wyraźny aromat. Właściwie to ciężko mi porównać ten zapach do prawdziwej lukrecji, ponieważ nigdy nie było mi dane powąchać tegoż kwiatu. Tak jak pisałem po otwarciu puszki, czuję bardzo mocny aromat, czuć go bardzo dobrze z odległości około 10cm. Po zbliżeniu nosa do tabaki zapach jest jeszcze bardziej wyraźniejszy, czuć moc tej tabaki, trochę mentolu i przyjemny chłód w nosie. Ja czuję się jakbym był na świeżym powietrzu w zimowy wieczór. Możliwe, że ten chłód wynika z zastosowania mentolu w tejże tabace. Ja jednak wyczuwam go bardzo mało. Na pierwszym planie jest piękny zapach, który mi przypomina tabakę Lowen Prise (bądź też Edel Prise), coś jakby anyż, lecz jednak trochę się różni i jest taki "lekki". Na drugim planie jest mentol (oczywiście słaby i słabo wyczuwalny). Po zażyciu czuć nadal ten sam zapach jak przed snuffnięciem, praktycznie bez zmian. Oczywiście jest to zapach bardzo przyjemny. Zmielenie takie jak w innych produktach tej firmy, choć ta nie leci od razu do gardła. Nie lubiłem nigdy produktów WoS'a, ale po tym co zobaczyłem ostatnio jestem w stanie się "nawrócić" do tej firmy. Dla mnie 5/5
Podsumowanie o tabace
Zalety tabaki
-
Minusy Tabaki
-
K
Komentarze
Already have an account? Log in now or Create an account