Nowy dzial serwisu – dla poczatkujacych
15 years, 9 months ago | 3 RepliesWitam serdecznie, niniejszym postem chciałbym doprowadzić do dyskusji nad nowy przedsięwzięciem serwisu oraz włączeniem wszystkich osób obecnie współtworzących serwis do pracy przy nim.
Mowa tutaj o pewnym dziale serwisu – pomyślanym dla typowo początkującego tabacznika.
Współtworzycie ten ruch w internecie już kilka lat i zapewne macie swoje przemyślenia w temacie, chciałbym, abyście się nimi podzielili oraz przedyskutowali, co moglibyśmy zrobić, aby ułatwić pierwsze decyzje osób w tym temacie.
Nie chodzi mi tutaj o chwalenie tabaki, czy nią straszenie. Raczej chciałbym stworzyć narzędzie/poradnik dla początkujących. Coś czym mogliby się zainteresować, więc wszelkie listy typu FAQ odpadają, a poza tym coś takiego już powstało i nie cieszy się jakimś szczególnym powodzeniem.
Z mojej strony wyszła inicjatywa podzielenia tabak względem smaków i udostępnienia ich właśnie w takiej formie, niepublikowanej dotychczas na stronach ( gdzie wiodący jest dosyć logiczny podział na producentów).
Pierwsza próba podejścia do tematu znajduje się pod adresem:
http://top25snuff.com/search_adv,pl.html
Podział zaproponowany na tej podstronie nie był analizowany, po prostu wypisałem kilka najpopularniejszych smaków. Tabaki wewnątrz pobierane są automatycznie z całej bazy dodanych tabak do serwisu top25snuff.com (nie z listy wszech czasów!), na podstawie pola „smak” przydanej tabace. Jak zapewne zauważycie niektóre tabaki niekoniecznie pojawiają się tam gdzie powinny, więc przed wdrożeniem tej podstrony czeka nas małe sprzątanie w smakach tabak, co by nie wprowadzać ludzi w błąd.
Oprawa graficzna jest niemal żadna i ostatecznie będzie wyglądać inaczej.
Czekam na wasze opinie na takie przedstawienie tabak,czy się podoba , czy nie, co dodać/zmienić?
Jeśli wam przypadnie do gustu to myślę, że moglibyśmy przygotować jakąś promocyjną akcję w internecie, ale to dyskusja na inną okazję.
pozdrawiam,
Mateusz.
Ps. Aktywność w tym temacie obowiązkowa! 😉
-
Nowy dzial serwisu – dla poczatkujacych