Szczegóły recenzji
4.1 23 0.5WoS Cherry
(Updated: Grudzień 14, 2011)
Ocena ogólna
3.6
Ocena smaku
4.0
Ocena opakowania
2.0
Zażywanie:
Mój pierwszy raz z tą tabaczką, spodziewałem się magii wisienki i jakieś nuty mentolu lub po prostu mocnej wiśni ale tu niespodzianka bardzo mocna woń mentolu szybko uderzyła do nosa skrzywienie twarzy od mocy mentolu i oczekiwanie na wiśnię aż w końcu przewija się nuta wisienek ale była to krótka lecz przyjemna chwila. Jest tak za każdym razem co jest przyjemną przygodą z tą tabaczką bo nie zawszę czuć wiśnie więc mamy do czynienia ze swego rodzaju loterią.
Tabakiera:
Tabaczka jest w metalowym okrągłym pudełeczku które jak dla mnie jest mało praktyczne nie jest ona za wygodna w użytku szczególnie w terenie jeżeli ktoś zbiera tabakierki to nie polecam noszenia w kieszeni bo obrazek za jakieś 2 dni się nam zdrapie a jest o ładny jak na swą prostotę.
Tabaka:
Tabaczka jest drobno zmielona dość typowa jak na WoS i dość wilgotnawa ale ma swą moc już nie raz wycisła łzy z oczu nie jednemu. Słabo wyczuwalna woń wiśni przeważa mentol
Mój pierwszy raz z tą tabaczką, spodziewałem się magii wisienki i jakieś nuty mentolu lub po prostu mocnej wiśni ale tu niespodzianka bardzo mocna woń mentolu szybko uderzyła do nosa skrzywienie twarzy od mocy mentolu i oczekiwanie na wiśnię aż w końcu przewija się nuta wisienek ale była to krótka lecz przyjemna chwila. Jest tak za każdym razem co jest przyjemną przygodą z tą tabaczką bo nie zawszę czuć wiśnie więc mamy do czynienia ze swego rodzaju loterią.
Tabakiera:
Tabaczka jest w metalowym okrągłym pudełeczku które jak dla mnie jest mało praktyczne nie jest ona za wygodna w użytku szczególnie w terenie jeżeli ktoś zbiera tabakierki to nie polecam noszenia w kieszeni bo obrazek za jakieś 2 dni się nam zdrapie a jest o ładny jak na swą prostotę.
Tabaka:
Tabaczka jest drobno zmielona dość typowa jak na WoS i dość wilgotnawa ale ma swą moc już nie raz wycisła łzy z oczu nie jednemu. Słabo wyczuwalna woń wiśni przeważa mentol
Podsumowanie o tabace
Zalety tabaki
-przyjemna nuta wiśni
-przeczyszcza nos
-dobra na codzienną tabakę
-ładna tabakierka
-przyjemny smak mentolu
-zapełniona do pełna :)
-przeczyszcza nos
-dobra na codzienną tabakę
-ładna tabakierka
-przyjemny smak mentolu
-zapełniona do pełna :)
Minusy Tabaki
-opakowanie
-duże przeważanie mentolu
-naklejka
-bardzo mocna (czasem porównywalne z Medicated No. 99)
-czasem spadnie do gardła
-duże przeważanie mentolu
-naklejka
-bardzo mocna (czasem porównywalne z Medicated No. 99)
-czasem spadnie do gardła
S
Komentarze
3 rezultat(y) - wyświetlane 1 - 3
Sortowanie
Already have an account? Log in now or Create an account
Grudzień 15, 2011
WoS Cherry jest o wiele bardziej slabszy moim zdaniem od Medicated No. 99 ale to moje zdani . :)
B
bonczi
A
antagonista
Grudzień 15, 2011
każdy ma inne odczucia ja tak dużą górkę sie wciągnie to naprawdę nieźle daje :)
S
szewczyk
3 rezultat(y) - wyświetlane 1 - 3
3 Comments
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.
Pingback:Top25 – październik 2010r. – Ranking Tabak – Top25snuff
Pingback:Top25 – sierpień 2010r. – Ranking Tabak – Top25snuff
Pingback:Top25 – kwiecień 2010r. – Ranking Tabak – Top25snuff